Vergoedingen

Wat krijg ik vergoed?


Bent u 18 jaar of ouder? Dan is het noodzakelijk om een aanvullende verzekering voor tandheelkundige zorg af te sluiten om voor vergoeding van de behandelingen in aanmerking te komen. Wanneer u zich aanvullend verzekert kan het alsnog voorkomen dat u (een gedeelte van) de behandeling zelf moet betalen. Dit ligt aan de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.

Raadpleeg daarom altijd de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar voor de hoogte van de vergoedingen voor tandheelkundige zorg.Bekijk gerust de tarievenpagina van deze website, of neem contact met mij op voor voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.
Maak nu snel een afspraak

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.
Tarieven

Hier kunt u de actuele tarieven inzien.Vergoedingen bij kinderen

kinderen tot 18 jaar

In de kindertijd wordt het fundament gelegd voor het volwassen gebit, juist daarom is een goede mondhygiëne bij kinderen van groot belang. Mondzorg behandelingen voor kinderen tot 18 jaar worden door uw zorgverzekeraar dan ook vergoed vanuit het basispakket.Openingstijden


Dinsdag
08:00 – 12:00
Woensdag
08:00 – 17:00
Donderdag
18:30 – 21:00
Zaterdag
08:00 – 15:00

Contactgegevens


06- 40 54 28 17

info@mondzorgmensink.nl

Copyright by Mondzorg Mensink 2021. All rights reserved.

Privacy en cookies

De website van Mondzorg Mensink maakt gebruik van cookies voor analyse en advertenties. Door verder te gaan op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan.