Welke tarieven zijn van toepassing?

De tarieven voor preventieve mondzorg worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Via onderstaande link kunt u deze tarieven inzien.

Vastgestelde tarieven


Op welke wijze kan ik betalen?

In mijn praktijk geef ik u graag mijn volledige aandacht en goede zorg. Daarom heb ik het facturatieproces uitbesteed aan Infomedics.
Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Hieronder licht ik een aantal veel voorkomende vragen gericht aan Infomedics toe, voor meer algemene informatie over Infomedics verwijs ik u graag naar hun website.


Hoe controleer ik de status van mijn betaling?

Om de status van uw betaling te controleren gaat u naar de website vanĀ  Infomedics. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul de omschrijving (cijferreeks) in, welke op uw factuur vermeldt staat, en controleer of uw rekening is betaald.


Is er de mogelijkheid tot een betalingsregling?

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Aan een betalingsregeling zijn wel extra kosten verbonden.


Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Om uw factuur door Infomedics te kunnen laten verwerken delen wij de hiervoor noodzakelijke gegevens met hen. Zo zorgen zij ervoor dat u de juiste nota ontvangt. Infomedics ontvangt geen medische gegevens of inhoudelijke gegevens over de behandeling.

De uitwisseling van gegevens met Infomedics is opgetekend in een verwerkersovereenkomst. Hiermee wordt voldaan aan alle geldende wet- en regelgeving, zoals bijvoorbeeld de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Daarnaast beschikt Infomedics over alle keurmerken voor privacy- en gegevensbescherming (ISO27001, ISO 9001 en NEN7510).


Meer informatie over Infomedics

Wanneer u meer informatie wilt over Infomedics dan kunt u uiteraard terecht op hun website. Het antwoord op de meeste voorkomende vragen kunt u vinden onder veelgestelde vragen .

Heeft u toch nog een andere vraag? Neem dan contact op met de Servicedesk van Infomedics, zij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen tussen 09:00 uur en 17:00 uur bereikbaar via 036 – 20 31 900.Openingstijden


Dinsdag
08:00 – 12:00
Woensdag
08:00 – 17:00
Donderdag
18:30 – 21:00
Zaterdag
08:00 – 15:00

Contactgegevens


06- 40 54 28 17

info@mondzorgmensink.nl

Copyright by Mondzorg Mensink 2021. All rights reserved.

Privacy en cookies

De website van Mondzorg Mensink maakt gebruik van cookies voor analyse en advertenties. Door verder te gaan op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan.