Mondzorg Mensink

Adopteer een glimlach


Adopteer een glimlach!

In Nederland zijn er 172 Voedselbanken en ruim 500 locaties (uitgiftepunten) waar voedsel en andere producten opgehaald kunnen worden. In totaal maken 25.000 kinderen gebruik van de Voedselbank. Door de corona crisis neemt de druk op de Voedselbanken toe en bereidt de organisatie zich voor op een eventuele groei van 50 procent. 

Tandenpoets-pakketten voor de jeugd

Elke drie maanden een nieuwe tandenborstel en een geschikte (kinder)tandpasta gebruiken, is vaak niet mogelijk voor de jeugd die gebruik maakt van de Voedselbank. Zo ontstond het idee om deze kinderen elk kwartaal van tandenpoets-pakketten te voorzien. Ieder kind krijgt een pakket met een tandenborstel, een tube tandpasta en informatie om het gebit gaaf te houden.

Mondzorg voor kinderen tot 18 jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering. De jeugd kan dus gratis voor een uitgebreide tandenpoetsles of gebitsreiniging naar Mondzorg Mensink.

Een gezonde glimlach voor ieder kind

Mondzorg Mensink zet zich door het doneren van de tandenpoets-pakketten in voor de maatschappij en helpt op deze manier de mondgezondheid van deze kinderen te verbeteren. Ieder kind wordt tenslotte geboren met een gezond gebit en dat moeten we zo zien te houden!

Week van de mondhygiënist

Het project wordt met een grote groep mondzorgverleners landelijk gelanceerd in ‘De week van de mondhygiënist van 15 tot 21 maart 2021’.Intussen hebben bijna 60 praktijken zich aangemeld en dat betekent dat dit voorjaar al 6.000 kinderen een tandenpoets-pakket ontvangen.

Mondzorg Mensink doet ook mee!

Openingstijden


Dinsdag
08:00 – 17:00
Woensdag
08:00 – 17:00
Donderdag
18:30 – 21:00
Zaterdag
08:00 – 15:00

Contactgegevens


06- 40 54 28 17

info@mondzorgmensink.nl

Copyright by Mondzorg Mensink 2021. All rights reserved.

Privacy en cookies

De website van Mondzorg Mensink maakt gebruik van cookies voor analyse en advertenties. Door verder te gaan op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan.